PURE YOGADe hedendaagse drukte gunt ons steeds minder rust.
Allerlei kwaaltjes steken de kop op en we komen er maar moeilijk van af…

Leer om je geest rust te geven. Je zal krachtiger in het leven komen te staan en meer genieten! Dankzij yoga kan je dit allemaal leren. Ik begeleid je graag met de nodige en vooral positieve energie.

Door de ademhalingstechnieken die je aanleert tijdens mijn yogalessen zal je erin slagen om een balans te creëren tussen lichaam en geest. Je ervaart meer rust en krijgt meer energie.

Elke les wordt opgebouwd in een stijl die gebaseerd is op de Japanse filosofie, leefwijze en bewegingsleer. Hierdoor creëren we een yoga met een persoonlijke touch. Pure Yoga is dus een combinatie van beweging en rustige oefeningen. 

Yin yoga 

Release your body, unwind your mind.
Yin Yoga is een rustige yoga vorm. Hierbij neem je de tijd om elk aspect van je lichaam te ervaren: in het nu en met een gevoel dat je hele lichaam goed zal doen. Het gebruik van extra hulpmiddelen zoals blokjes, dekentjes,... hoort bij Yin yoga. Van steeds maar DOEN naar ZIJN daar gaat het om tijdens deze lessen.


Als je het meer beweeglijke van de Pure Yoga combineert met het meditatieve van de Yin yoga dan bekom je een mooie balans in de Yin Yang Yoga.Ieder werkt op zijn eigen tempo en gevoel. Ik help je in deze zoektocht naar jezelf, waar je je eigen grenzen respecteert en verlegd op het tempo dat jij zelf wil.
Je zal kunnen genieten van een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam.

Regelmatig volg ik nog opleidingen bij, om je zo een optimaal aanbod te kunnen geven. Samen met jou kijken we welke techniek het best kan toegepast worden op dat eigenste moment.


Kom zelf meegenieten van deze mooie wereld, waarin stress en vermoeidheid zullen smelten als sneeuw voor de zon…
 
 
 

Op regelmatige basis starten we met een nieuwe reeks , telkens in kleine groepjes (max. 10 deelnemers) en dit op de Zen-zolder van
Het Looks (café-bistro)
Rosbeiaardstraat 13
2500 Lier


Je hoeft geen kennis van yoga te hebben om deel te nemen aan deze lessen.
Inschrijven is verplicht!


---------------------------------------

OPGELET!!!! 
Van maandag 14 t.e.m. vrijdag 16 augustus is er GEEN yogales
(Dit stond eerder wel op de lijst vermeld)

Prijs:
losse les  €12
 5 lessenkaart €55
10 lessenkaart €105 

Je kan wekelijks uit meerdere lessen kiezen, de kaarten zijn dan ook voor alle zomerse yogalessen bruikbaar. Inschrijven dien je wel te doen, daar ik jullie nog steeds graag begeleid in kleine groepjes van maximum 10 deelnemers.  
Als je mij een mailtje stuurt met de vermelding dat ik je tijdens de zomerse yogalessen mag ont-moeten, laat ik je weten hoe je makkelijk de lessen zelf kan plannen etc.


-----------------------------------


Prijs per reeks
Pure Yoga  €100
Yin Yoga  €125
Yin Yang Yoga  €125


Update vrije plaatsen (14/8/17)
Vrijdag 10u30 1 plaats vrij

Inschrijven is verplicht en kan enkel via yoga@pure-essence.be


-----------------------------------
Enkele tips voor onze yogalessen:


  • Kom 10' voor aanvang van de les naar de zaal zodat je in alle rust een plaats kan zoeken
  • zet je GSM uit...een uurtje voor jezelf plannen is puur genieten zonder gestoord te worden
  • Zorg dat je tot 2u voor de les geen zware maaltijd hebt gegeten
  • Drink na de les voldoende water of kruidenthee
  • Vermijd zware parfums, tabakslucht,…een frisse geur is voor iedereen fijn
  • Kauwgom hoort niet thuis in een yogales. Je focus ligt niet bij jezelf maar bij je kauwgom... Je gaat niet bewust kunnen ademen en ontspannen is ook niet makkelijk zo.
  • De les is op blote voeten (of sokken), een matje en dekentje dien je zelf te voorzien (ook te koop bij Pure Yoga), yogablokken en riemen zijn aanwezig. Zorg ook dat je dikke sokken en een dekentje bij hebt voor de eindontspanning.
  • Luister naar je lichaam en respecteer je eigen grens! Wat je buurvrouw/man op haar/zijn matje doet maakt niet uit.
  • Als je vragen hebt, mail dan naar yoga@pure-essence.be en ik zal zo snel mogelijk je vragen beantwoorden. Weet wel dat ik niet met mijn PC verbonden ben ;-) en je dus misschien niet direct antwoord krijgt. Het weekend is een moment van ontspannen en genieten dus berichtjes die dan verstuurd worden gaan pas de week nadien beantwoord worden. Ik zorg er wel voor dat je een antwoord in je mailbox krijgt :-) TIP:Uw ziekenfonds komt in sommige gevallen tussen in de kosten voor yogalessen. Informeer u bij uw ziekenfonds voor de voorwaarden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1.TOEPASSELIJK
Deelname aan de activiteiten van Pure Yoga betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. Pure Yoga kan deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie van de Algemene Voorwaarden is altijd de geldende versie en is steeds beschikbaar op de website www.pure-essence.be

2. ALGEMEEN
Bij het niet nakomen van de Algemene Voorwaarden kan Pure Yoga weigeren diensten te leveren aan de klant/deelnemer.

3.PERSOONLIJKE GEGEVENS

3.1 Online en schriftelijke inschrijfformulieren dienen volledig en naar waarheid ingevuld te worden.
3.2 Pure Yoga verzamelt persoonsgegevens van klanten voor het bijhouden van haar ledenbestand en zal deze strikt vertrouwelijk in behandeling nemen.
3.3 Pure Yoga gebruikt de persoonsgegevens ook om klanten op de hoogte te brengen van de activiteiten bij Pure Yoga. Indien dit niet gewenst is kan de klant zich hiervoor afmelden via yoga@pure-essence.be. 

4.AANSPRAKELIJKHEID

4.1 Deelname aan de lessen/workshops bij Pure Yoga is geheel op eigen risico van de deelnemer. Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden geeft de deelnemer aan op de hoogte te zijn van het eigen risico en dit te aanvaarden. Pure Yoga is niet aansprakelijk voor letsel, verlies of schade als gevolg van het volgen van een les/workshop. 

4.2 Bij lichamelijke klachten is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of u aan de activiteiten kan deelnemen.
Het is verplicht om blessures die u reeds heeft door te geven aan de docente. Zonder deze kennis is de docente niet in staat om de deelnemer goed te begeleiden. Ook een zwangerschap dient te worden gemeld aan de docente

4.3 Verlies of beschadigingen toegebracht aan eigendommen (roerende en onroerende goederen) van Pure Yoga en/of de eigenaar van de te gebruiken locatie door toedoen van een klant zullen ten alle tijden verhaald worden op de veroorzaker.

5.WORKSHOPS
5.1 Rooster en Annuleren workshop
Het geldende Workshop rooster staat altijd op de Website www.pure-essence.be. Pure Yoga behoudt zich het recht voor het rooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd in de wekelijkse lessen en/of vermeld op de website en/of per e-mail.

Pure Yoga behoudt zich het recht voor om een geplande Workshop te annuleren, als gevolg van overmacht of te weinig deelnemers. In dat geval zal het reeds betaalde inschrijfgeld terug gestort worden aan de Deelnemer. 

Tot één (1) maand voor de geplande Workshop datum kan de deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren. Dit dient per e-mail aan yoga@pure-essence.be te gebeuren.

Tot zeven dagen voor de geplande Workshop kan de deelnemer zijn inschrijving annuleren per mail, in welk geval het inschrijfgeld wordt terugbetaald onder inhouding van €15 administratiegeld.

Indien de deelnemer zijn inschrijving binnen zeven dagen voor de geplande workshop annuleert, wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

Het inschrijvingsgeld  kan niet verrekend worden met andere workshops of yogales(sen). 

In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij het annuleren van een workshop door langdurige ziekte, kan na overleg en een medische verklaring van een huisarts of specialist verzocht worden een passende oplossing te vinden.

5.2 Betaling workshops
Een workshop dient uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding (datum vd mail met uitnodiging tot betaling plus 7 dagen ) te worden betaald. 
De betaling zal plaatsvinden via overboeking door de deelnemer of contant in de studio van  Pure Yoga.
De prijzen zijn reeds gekend bij bekendmaking van de workshops.

6.YOGALESSENREEKSEN
6.1 betaling lessenreeksen
Na inschrijving betaalt de deelnemer het bedrag per lessenreeks (tenzij anders overeengekomen). Het bedrag en het aantal lessen per blok worden voorafgaand aan de start van de lessenreeks bekend gemaakt via o.a. de website: www.pure-essence.be alsook per mail.

Een lessenreeks dient uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding  te worden betaald (datum vd mail met uitnodiging tot betaling plus 7 dagen ). Indien dit niet gebeurt is zal de plaats terug vrij gegeven worden op dag 8.
De betaling zal plaatsvinden via overboeking door de Deelnemer of contant in de studio van  Pure Yoga.

Het cursusbedrag dient voor de start van ieder lesblok betaald te zijn.

6.2 Terugbetaling gemiste lessen
Terugbetaling van gemiste lessen is niet mogelijk.
Gemiste lessen kunnen ingehaald worden voor de einddatum van de door de klant gekozen reeks (het is niet mogelijk om een les in een vorige reeks mee te laten opnemen) Dit kan alleen als er plek is in betreffende groep. De deelnemer dient dit zelf te regelen via de online agenda waar hij/zij bij inschrijving bij Pure Yoga een persoonlijke link gekregen heeft. 
In geval van langdurige ziekte kan een uitzondering in overleg bekeken worden.

6.3 Laattijdige annulatie tijdens de groepslessen yoga:
Bij verhindering voor een bevestigde reservatie in de wekelijkse yogales gelieve minimum 6 uur op voorhand de afspraak te annuleren. Tijdens de lopende yogareeks wordt er slechts 1 laattijdige annulaties toegelaten. Dit enkel wanneer de annulatie per sms gebeurt (mails worden niet aanvaard). Vanaf de tweede laattijdige of geen annulatie wordt de beurt aangerekend. 

6.4 Verplaatsen lessen
Bij inschrijving voor de eerste yogareeks bij Pure Yoga krijgt de deelnemer een persoonlijke link naar de online agenda. Via deze link dient de deelnemer zelf al de lessen die hij/zij om bepaalde reden niet kan volgen te annuleren. Deze lessen kunnen ingehaald worden, dit tussen de start en einddatum van de reeks waar de deelnemer zich voor heeft ingeschreven. 
De deelnemer is dus zelf verantwoordelijk voor de yogalessen die deze niet kan volgen en wenst in te halen. 
Kan de deelnemer zelf niet aanwezig zijn in de wekelijkse les maar wenst hij/zij iemand anders te laten deelnemen op dat moment is dit mogelijk. Er hoeft niets in de online agenda aangepast te worden, enkel een sms met vermelding dat er iemand de les overneemt is van belang.


7.ONGEVALLEN EN AANSPRAKELIJKHEID

Pure Yoga is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel die opgelopen worden tijdens de lessen/workshops. 
Bij lichamelijke klachten is het raadzaam om eerst met de huisarts te overleggen of u aan de activiteiten kan deelnemen.
Het is verplicht om blessures die u reeds heeft door te geven aan de docente. Zonder deze kennis is de docente niet in staat om de deelnemer goed te begeleiden. Ook een zwangerschap dient te worden gemeld aan de docente.

Pura Yoga kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen van persoonlijke bezittingen van de deelnemer.


1/4/2017


volg ons ook op Facebook  www.facebook.com/PureYogaLier


** Alle lessen gaan van start bij voldoende deelnemers. Indien deze er niet zijn zal je tijdig verwittigd worden.
PURE ESSENCE - Tanja Gysbrechts
Maanstraat 54
- 2500 Lier
GSM: +32 (0) 486/34 84 66

@: algemene info: info@pure-essence.be
yoga: yoga@pure-essence.be