WORKSHOPS & WEEKENDS


Agenda najaar 2017


We worden dagelijks blootgesteld aan enorm veel chemische en toxische stoffen. En dit niet alleen via voeding en omgeving maar ook door het gebruik van - vaak onschuldige -  medicijnen, verzorgings- & kuisproducten. 
Wist je dat we door het gebruik van therapeutische essentiële oliën onszelf  kunnen “wapenen” tegen ziekteverwekkers?  Maar ook ons op een gezonde manier verzorgen kan dankzij deze pareltjes van de natuur. 

Tijdens deze workshop (welke ongeveer 2u duurt) leert Veerle Bastaens je hoe je best start met therapeutische essentiële oliën.  Zo komen o.a. volgende vragen aan bod:
-       Hoe kwaaltjes en ongemakken aanpakken met natuurlijke producten 
-       Wat zou er standaard in je huisapotheek best zoal zitten tegen koorts, verkoudheid, spierpijn, spijsverteringsproblemen, virale infecties, mood swings, stress, slecht slapen....?  

Wil jij meer weten? Kom dan zeker langs!
Inschrijven is verplicht en doe je --> Hier

Wanneer:
maandag 18/9  10u00
vrijdag 29/9   19u00
vrijdag 13/10   13u30
Prijs: 
15 euro/workshop 
Waar:
Pure Essence
Maanstraat 54 - 2500 Lier 

Op naar een betere gezondheid met natuurlijke producten!
DIY natuurlijke gelaatsverzorging

dinsdag 26/9/2017   13u30 - 15u30
We hebben er geen idee van hoeveel chemische en irriterende stoffen er in onze verzorgingsproducten zitten: schuimmiddelen, siliconen, parabenen, microplastics, synthetische parfums, bewaarmiddelen, enz..... Velen van ons krijgen dan ook last van allergische reacties!
Zelf je verzorgingsproducten maken is niet alleen gezonder en goedkoper, het is ook beter voor het milieu én fun! Niet alleen voor jezelf maar ook als cadeautje!

Wil je nog een voordeel weten? de producten kunnen volledig aan jouw huidtype of huidprobleem aangepast worden.
Wat gaan we zoal maken? 
Een dag- of nachtcrème, een peeling, een make-up remover en gezichtstonic. Heerlijke producten om jou gelaat dagelijks op en top te verzorgen.
De receptjes krijg je mee naar huis zodat je nadien zelf aan de slag kan!  Ach ja en natuurlijk een setje zelfgemaakte producten! 

Waar:
Pure Essence - Maanstraat 54 - 2500 Lier 

prijs: €40
inschrijven verplicht via info@pure-essence.be
PURE ESSENCE - Tanja Gysbrechts
Maanstraat 54
- 2500 Lier
GSM: +32 (0) 486/34 84 66

@: algemene info: info@pure-essence.be
yoga: yoga@pure-essence.be